Blijf Betrokken

De Universiteit Leiden biedt verschillende services waar je als alumnus of alumna gebruik van kunt maken. We blijven graag in contact met onze alumni en houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws over de universiteit en haar activiteiten.


Alumniservices

Als alumnus van de Universiteit Leiden zijn er verschillende diensten waar u gebruik van kunt maken. Een overzicht van onze alumniservices vindt u hier.


Gegevens wijzigen

Universiteit Leiden blijft graag in contact met haar alumni. Contactgegevens houden we daarom graag up-to-date, maar we blijven ook graag op de hoogte van waar alumni na afstuderen aan de slag gaan en van het verloop van ieders carrière.


Alumni Nieuwsbrief

Om als alumnus op de hoogte te blijven kunt u zich aanmelden voor de alumni nieuwsbrief van de Universiteit Leiden.


Leidraad

Drie keer per jaar geeft de Universiteit Leiden alumnimagazine Leidraad uit. Leidraad is een uitgave van de afdeling Development & Alumnirelaties van de Universiteit Leiden en wordt gratis verstuurd aan alle oud-studenten van de universiteit.


Jonge Alumni Netwerk

Het Jonge Alumni Netwerk is er speciaal voor jonge alumni (t/m 35 jaar). Net afgestudeerd en in de eerste jaren van je carrière heb je immers behoefte aan andere zaken dan wanneer je carrière al volledig op de rit staat of misschien zelfs al is beëindigd.


Mentornetwerk

De Universiteit Leiden geeft jonge alumni graag een goede start aan het begin van hun loopbaan. Om hen te helpen met de vragen die ze hebben en de keuzes waar ze voor komen te staan, zetten we graag de kennis en ervaring van Leidse alumni in. Dit doen we door middel van een online mentornetwerk.