Uitnodiging: Bezoek Schemerstad met de Leidse alumnivloot!

Sinds 2010 vindt in Leiden jaarlijks het succesvolle Schemerstad plaats: een carrousel van boten die in de schemering over de Leidse grachten varen langs prachtige theaterstukken op bijzondere locaties.

De Universiteit Leiden biedt dit jaar op vrijdagavond 13 mei aan 36 alumni een zitplaats in een speciale Leidse alumnivloot. Gezamenlijk zullen we in de invallende duisternis varend van de ene naar de andere openluchtlocatie geconfronteerd worden met al wat het Leidse daglicht niet kan verdragen.

Laat je samen met andere Leidse alumni verrassen en charmeren door toneel, dans en zang en schemerlampjes. Immers: De leukste weg door Leiden is over het water!


Programma

Tijdens Schemerstad vaart het publiek met boten langs vijf speciaal voor deze gelegenheid gemaakte voorstellingen. De vloot vaart van locatie naar locatie en als publiek volg je de voorstellingen vanuit de boot.

De Leidse alumnivloot zal bestaan uit twee boten exclusief voor Leidse alumni. Om 20.30 uur wordt er bij het Academiegebouw verzameld voor de afvaart. Hier zullen we aan het einde van de avond (rond 23.45 uur) ook weer terugkomen.

Deelnemers ontvangen in de week voorafgaand aan het evenement de laatste details per e-mail.


Info en aanmelden

Datum Vrijdagavond 13 mei 2016
Tijd 20.30 - 23.45 uur
Locatie Academiegebouw (Rapenburg 73, Leiden)
Voor wie Exclusief voor Leidse alumni
Kosten 15 euro p.p. (inclusief hapjes en drankjes op de boot)
Maximaal 2 kaartjes per persoon (na betaling wordt er contact opgenomen voor de gegevens van je mede-alumnus/na)
Inschrijven Aanmelding verloopt via Paylogic (dit werkt het beste vanaf een privé computer)

Schrijf je snel in want er zijn maar 36 plaatsen beschikbaar

Let op: Gezien de tijd van het jaar en het tijdstip waarop Schemerstad plaatsvindt, kan het fris en nat zijn. Neem dus warme, waterbestendige kleding mee.

Bezoek de website van Schemerstad voor meer informatie het programma en een terugblik op vorige jaren.

Laatst Gewijzigd: 21-04-2016