Wo 7 okt: Jonge Alumni Netwerk - Bezoek aan de Tweede Kamer

Ben je nieuwsgierig naar de Tweede Kamer: het centrum van de politieke macht in Nederland? Wil je zien waar de verschillende fracties gevestigd zijn en vind je het leuk om meer te horen over het reilen en zeilen in de Tweede Kamer? Op woensdag 7 oktober brengt het Jonge Alumni Netwerk een bezoek aan de Tweede Kamer.

Programma

Tijdens dit bezoek worden we door PVDA-kamerleden en jonge Leidse alumni Duco Hoogland en Roelof van Laar rondgeleid door de Tweede Kamer.*

Aansluitend vindt er een netwerkborrel plaats in café Barlow op het Plein. Hier zullen alumni Han ten Broeke (VVD-kamerlid, Woordvoerder Buitenlandse Zaken en Defensie), Elise van Zeeland (beleidsmedewerker D66) en Philip de Witt Wijnen (parlementair journalist voor NRC) meer vertellen over hun werkzaamheden in en rondom de Kamer.* 

Tijdens de borrel zullen ook een aantal Kamerleden aanwezig zijn die net als wij gestudeerd hebben in Leiden Zo zullen o.a. Kees van der Staaij (SGP) en Joost Taverne (VVD) aansluiten.

Hét ideale moment dus om meer te leren over de politiek en om erachter komen of een carrière op dit vlak misschien ook iets voor jou is.

17.15-17.30: Verzamelen bij Hoofdingang Tweede Kamer  
17.30-19.00: Toegangscontrole en rondleiding Tweede Kamer (ID verplicht) 
19.00-21.00: Vertrek naar café Barlow; Netwerkborrel en gesprek met alumni werkzaam in de Tweede Kamer


Aanmelden en details

Ben je een jonge alumna/alumnus (t/m 35 jaar), lijkt het je leuk om meer te weten te komen over (werken in) de Tweede Kamer en om te netwerken met andere jonge alumni? Meldt je dan aan via Paylogic.
 

Wanneer: Woensdag 7 oktober
Hoe laat: 17.15 - 21.00
Waar:

Tweede Kamer, Den Haag (verzamelen bij hoofdingang - Lange Poten 4)

Café Barlow, Den Haag (Plein 15)

Kosten: €7,50 (rondleiding + drankjes) excl. registratiekosten
Let op:  Het aantal plaatsen is beperkt en ID is verplicht
Toegankelijk voor jonge alumni t/m 35 jaar 
Aanmelden:  Aanmelding verloopt via Paylogic 


Dit event is ook te vinden op Facebook.
 
* De medewerking van Duco Hoogland, Roelof van Laar, Elise van Zeeland en Han ten Broeke en de aanwezigheid van Kees van der Staaij en Joost Taverne is onder voorbehoud van de kameragenda, die last-minute kan wijzigen.

Laatst Gewijzigd: 22-09-2015