16 december: Jonge Alumni Netwerk - Van Ondernemend tot Ondernemer

Ben jij benieuwd naar inspirerende verhalen over het opzetten van een eigen bedrijf? Geïnteresseerd in de wereld van entrepreneurs, start-ups en innovatie? Wil je weten welke wegen leiden tot succesvol ondernemerschap? Sluit dan met ons het jaar knallend af en kom op 16 december naar de Faculty Club voor het laatste event van 2015 het Jonge Alumni Netwerk: ‘Van Ondernemend tot Ondernemer’!

Inhoud en Programma

Ondernemers (en jonge alumni) Valérie Hoeks (co-founder van China Inroads), Peter Kasbergen (founder Public Cinema) en Wouter Bruins ((co)founder In Ovo & Amplino) nemen je mee in de wereld van businessplannen, productontwikkeling en investeerders.

Ze zijn in totaal verschillende markten actief: Valérie realiseert samenwerkingsverbanden tussen Westerse bedrijven en Chinese partijen, Peter werkt met 10 collega's aan de vertaalslag tussen inhoudelijke kennis en creatieve visualisatie en Wouter combineert in zijn bedrijven technologie, wetenschap en ondernemerschap. Alle drie zullen ze vertellen over de stappen die zij hebben moeten zetten tijdens het opstarten van hun bedrijf en welke obstakels ze tegenkwamen op hun weg naar succes.

Uiteraard is er alle ruimte voor vragen en discussie en sluiten we af met een gezellige borrel.

Kortom, een bijeenkomst vol met enthousiaste verhalen, inspiratie en andere in ondernemerschap geïnteresseerde alumni die je niet wil missen. Maar let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je op tijd aan.


Programma

19.00 uur Deur open en inloop*
19.30 - 21.00 uur Ondernemers aan het woord
21.00 - 22.00 uur Netwerkborrel

* Wij zorgen voor drankje, maar zorg er zelf voor dat je van tevoren gegeten hebt.

Meer info en aanmelden

Datum: Woensdag 16 december
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Locatie: Faculty Club (Rapenburg 73, Leiden)
Voor wie: Alle jonge alumni van de Universiteit Leiden (t/m 35 jaar)
Kosten: €7.50 (excl. servicekosten)
Aanmelden:  Meld je nu aan (via Paylogic)

 

De Ondernemers

Valérie Hoeks
Valérie is Sinoloog en co-founder van China Inroads. Ze is sinds 2000 zakelijk actief in China. Valérie heeft als doel succesvolle lange termijn samenwerkingsverbanden tussen Westerse innovatieve bedrijven en Chinese lokale partijen te realiseren. Vanuit Nederland stuurt Valérie haar team aan, ze reist met regelmaat naar China.


Peter Kasbergen
Peter (1984) is bestuurskundige, politicoloog en filosoof. Tijdens zijn studie in Leiden startte hij het bedrijf Public Cinema. Intussen werkt hij daar met 10 collega's in opdracht van bedrijven en organisaties aan de vertaalslag tussen inhoudelijke kennis en creatieve visualisatie. Public Cinema onderzoekt hoe organisaties beeld kunnen inzetten, adviseert ze daarover, realiseert projecten (van documentaires tot e-learning) en leidt mensen op om zelf met beeld aan de slag te gaan.


Wouter Bruins
Wouter (1984) is bioloog en startte al tijdens zijn Master aan de Universiteit Leiden twee bedrijven, In Ovo en Amplino. Het ene richt zich op het verbeteren van dierenwelzijn en efficiëntie in de kippensector, het andere op diagnostiek in de derde wereld. Daarnaast is hij één van de initiatoren van een nieuw centrum in Leiden dat (student)ondernemerschap ondersteunt. Wouter ontving een scala aan prijzen voor zijn bedrijven, waarin hij technologie, wetenschap en ondernemerschap aan elkaar koppelt.


Laatst Gewijzigd: 01-12-2015