Studie & Loopbaan

Als alumnus kun je op verschillende manieren deelnemen aan (vervolg)onderwijs en cursussen die de Universiteit Leiden aanbiedt. Daarnaast is er voor jonge alumni de mogelijkheid om tot een jaar na afstuderen gebruik te maken van loopbaanbegeleiding. Bul kwijt of een kopie van je cijferlijst  nodig? Hieronder vind je meer informatie over wat dan te doen.


Loopbaanbegeleiding

Wat te doen na je afstuderen? Wat zijn de mogelijkheden en hoe vergroot ik mijn kansen op de arbeidsmarkt? Omdat we het als universiteit belangrijk vinden dat je als alumnus een goede start maakt na je afstuderen, is er de LU Careerzone en kun je tot een jaar na je afstuderen gebruik maken van loopbaanbegeleiding bij de Studenten Loopbaan Service.


Vervolgopleidingen

De Universiteit Leiden biedt, naast de reguliere (bachelor- en master)opleidingen, op academisch niveau onderwijs en lezingen aan voor diverse doelgroepen. Wil je na je bachelor- of masteropleiding of naast je werk een opleiding of cursus volgen, dan is er een breed scala aan mogelijkheden.


Diploma & Cijferlijst

Op verzoek van (toekomstige) werkgevers kan het soms nodig zijn om een gewaarmerkt kopie van je bul en/of cijferlijst te kunnen overleggen. De universiteit kan gewaarmerkte kopieën verstrekken. Ook voor het laten vertalen van een bul kun je voor advies bij de universiteit terecht.